- Lehce ovařenou okurku (studenou)
- Plátky pečeného hovězího za studena
- Nějakou mořskou řasu - celkem bez chuti
- Studené kuře - nic moc, neslané, nasekané na kousky
- Kuře kung pao - moc dobré
- Pečené vepřové koleno nasekané na kousky - museli jsme se s tím poprat hůlkami
- Tu tradiční rýži s masem v banánových listech. Dodali nám ji už rozbalenou - hnědé rýžové válečky. Není to chuťově nic moc, rýže je lepící a drží pohromadě, je to jako žvýkat nějakou divnou věc - marně přemýšlím, k čemu bych to přirovnal. U nás nic podobného nejíme.
- Totální vrchol - sladkovodní ryba (jedna z těch z akvária), obalená v mouce, osmažená, rozsekaná a servírovaná nasekaná na kousky ve sladkokyselé červené omáčce. Toho bych se užral, jak to bylo dobré.
- Polévku - v Číně se jí až na konec. Byla opět s tofu a houbami, sladkokyselá. neurazí, ale nepřekvapí.
úterý 7. června 2011
Zhujiajiao: Oběd
Lilo jako z konve. Zalezli jsme do hospody a dali si oběd. Tradiční čínský mnohachodový, na otáčecím stolku. Co jsme měli dobrého:
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat