![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-dl3QBBMiUsB1nbbWK-skgKGZPVs76PcUj6TpObtmwGpCSTAfJbD9mYcmBRVUhAUIwocWtVP6hAcCCx8yZihbzIv5_uqJnBwcRY7zoJgmU_9XUUDxWOnNy-3LNE1RjAdiCIPe7AIQng/s200/CIMG0024.jpg)
Naučil jsem se od Bédi promíchat wasabi křen se sojovkou. Dřív jsem to jedl vždycky zvlášť a bylo to moc silné. Takhle promíchané je to moc dobré.
Jen heslovitě:
- Největší slast - syrové maso z tuňáka. Naprostá chuťová extáze, neznám lepší rybu.
- Syrový losos. Trošku slabší, ale dobré.
- Syrová ryba - netuším jaká, ale dobrá.
- Syrová kreveta. Chutná to jinak, než když je nějak tepelně upravená. Je to víc slizké a víc to drží pohromadě.
- Chobotnice. Je poměrně tuhá, musí se žvýkat.
- Pravděpodobně sépie - není to ryba, je to bílé a měkké.
- Strouhaný zázvor. Ten moc nemusím.
Žádné komentáře:
Okomentovat