pátek 17. června 2011

Co jsme neviděli

Mrzí mě, že jsme nestihli Jade Buddha Temple. To bych býval docela rád viděl.
Nebyli jsme na Bundu, koloniální promenádě na druhém břehu řeky. Viděl jsem Bund z nábřeží v Pudongu, blizko našeho hotelu, ale fyzicky jsem tam nebyl. Podle průvodce je to atrakce číslo 1. Nevím, podle mě to na Yu Yuan Garden nemůže mít, ale možná se pletu.
Nestihli jsme výlet lodí po řece. Chtěli jsme tam jít ve středu, ale čínští kolegové nám naplánovali návštěvu německé restaurace s tím nedobrým pivem.
Neviděli jsme show čínských artistů. Ještě včera v práci nám Luke nabízel, že nám zarezervuje lístky na páteční večer. To už bychom asi nestíhali nic, tak jsme s díky odmítli.
Nebyli jsme na masáži. Elynna nám doporučovala Foot massage. Prý je to velice populární. Náš americký kolega, co byl s námi na sečuánské večeři ve čtvrtek, nám dal navštívenku do nějakého masážního salónu, kde dělají jak foot massage, tak dvouhodinovou full body massage.
Nebyli jsme v žádném muzeu. Kolegové nám nabízeli Shanghai Urban Planning Museum a Shanghai Museum.
Neviděli jsme pagodu Longhua. Podle fotek na Internetu vypadá velice zajímavě.
Neviděli jsme rodný dům Dr. Sun Yat Sena. Myslím, že bez toho usnu.
Škoda nepříznivého počasí, škoda okolností, které nám zabránily vidět víc. Na to, že to byla služební cesta a celý týden jsme chodili do práce, toho i tak nebylo málo.

Žádné komentáře:

Okomentovat