![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCzrvVQ5qzJi4qjwzke5CPnKcIBsatDr2Up08slADb5KqwEWd4VB2fqvqPyySC8tZmOwi09yOvWsD48NIyNUFPVQ4N7suaqWOdiQsJUjfjqp0QR65ohdt8_juFgD7ylIZNXlwENEl84g/s400/2011+06+11+Shanghai-1460.jpg)
O práci tady psát nechci. Radši napíšu, co jsme měli dobrého k obědu.
- Grilovaný steak ze sladkovodní ryby
- Rýžový knedlík plněný jakousi zeleninou - vzhled špenátu, ale nasládlé chuti. Knedlík chutnal docela jako naše těsto na švestkové knedlíky.
- Sladké žluté válečky trošku jako pudink. Servírovaly se na začátku jídla.
- Pečená kachna. Studená, žádný zvláštní zážitek.
- Výborné krevety s cibulkou a tuším namáčeným hrachem.
- Pečené hovězí kousky v petrželové nati a pálivými papričkami a kešu. Papričky jsem nejedl, jinak to bylo vynikající.
- Nudlová polévka s hovězím masem. Výborná.
- Polévka s velkými černými houbami, malými houbičkami vzhledu špiček a pažitkou. Celkem slušné.
- Zelený čaj. Začínám se vpíjet, dávám si ho k obědu i k večeři. K tomuhle jídlu prostě pasuje.
Žádné komentáře:
Okomentovat